Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Nu sneglar EU på det hånade ryska vaccinet: "Jag skulle inte tveka att ta det"

2021-02-26 • 2 min 33 sek

I tisdags kom beskedet att EU nu ska förhandla med Ryssland om att köpa in det tidigare så hånade vaccinet Sputnik V. Marianne Rundström, journalist och mångårig programledare på Sveriges Television och Johar Bendjelloul, tidigare SVT-medarbetare men nu journalist på DN i fredagens nyhetspanel,

“Stor sorg” – Kommunchefen om grova våldsbrottet i Lycksele

4 min 52 sek

En gärningsperson har gripits misstänkt för ett grovt våldsbrott i Lycksele kommun där tre personer har skadats. TV4:s reporter Christina Arneback på plats i Lycksele och ger sin rapport. Kerstin Olla Grahn, tillförordnad kommunchef i Lycksele, berättar om hur de hanterar situationen: “Kommunen gick upp i stabsorganisation”

Lind om Kina-protesterna: ”Problem att få demokratiska länder får OS-spel”

9 min 35 sek

Den olympiska elden tändes idag i grekiska Olympia för att börja sin resa till Peking där vinter-OS kommer att hållas i februari 2022. Samtidigt fortsätter protesterna för att bojkotta vinter-OS efter att Kina anklagas för brott mot muslimska minoritetsgrupper.TV4:s Rolf Porseryd reder ut vad som ligger bakom protesterna. Peter Reinebo, verksamhetschef SOK, uttalar sig och Amanda Lind (MP), kultur- och idrottsminister svarar på hur hon tänker kring protesterna mot Kina.

Risk för klappbrist: ”Julhandeln kommer vara stökig”

5 min 24 sek

Det finns risk att julklapparna blir sena i år och det är fraktkaoset i Asien som kan påverka julhandeln i Sverige. Lena Sellgren, chefsekonom Business Sweden, berättar om hur du ska tänka som konsument: ”Ha en lång önskelista”