Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

I tårar när han hyllar vännen som gått bort: "Hans eld ska fortsätta brinna"

2021-04-29 • 7 min 39 sek

Bröderna Gustaf och Viktor Norén har rötterna i Borlänge och har genom åren kombinerat musik på de stora världsscenerna – med att hålla arvet från Dalarnas folkmusik levande. I kväll kunde vi avslöja att de kommer delta i årets upplaga av ”Så mycket bättre”. När de tänker framåt på låtarna som ska spelas är det en låt, som skrevs av deras vän Kristian Gidlund, som vore extra speciell om någon tolkade. Bröderna passar även på att hylla vännen.

En död och flera skadade efter branden i Ånge: ”Människor stod på taket”

2 min 43 sek

Under fredagsmorgonen började det brinna i ett flerfamiljshus i Ånge. En person har hittills bekräftats död och flera har skadats. TV4 Nyheternas reporter på plats Marcus Noterius berättar att kommunen nu jobbar hårt för att hitta boende åt de evakuerade. Han säger också att det var kaotiska scener på platsen när branden utbröt.

Julia Franzén om Bachelorette-männens kritiserade beteende: ”Bra att debatten tas upp”

8 min 48 sek

Julia Franzén är TV4:s första Bachelorette. I programmet dejtar hon 20 killar samtidigt i jakten på kärleken. Men hur var det egentligen? Julia gästar Efter fem för att dela med sig av detaljer som inte synts i rutan. Julia har sina föräldrars 40-åriga äktenskap som måttstock, och mamma Marie Franzén berättar om hur det är att se sin dotter dejta i tv. Dessutom berättar Julia om hur hon ser på kritiken som har riktats mot att flera av de män som deltar i programmet beter sig illa och uttrycker sig problematiskt.