Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Tilde om strandade knölvalen på Öland: ”Makabert”

2021-05-03 • 2 min 27 sek

Strandade knölvalen på Öland har bärgats upp på land rapporterar
TV4 Nyheternas reporter Raphaelle Sisask som är på plats och rapporterar direkt från bärgningen av den strandade knölvalen. Valen upptäcktes för två veckor sedan av förbipasserade - och har sedan dess varit ett huvudbry för Ölänningarna. Diskussionerna kring hur kadavret skulle hanteras och hur man ska undvika explosion har alltjämt pågått. Nu kvarstår lastningen resan mot slutdestinationen i Danmark.

En död och flera skadade efter branden i Ånge: ”Människor stod på taket”

2 min 43 sek

Under fredagsmorgonen började det brinna i ett flerfamiljshus i Ånge. En person har hittills bekräftats död och flera har skadats. TV4 Nyheternas reporter på plats Marcus Noterius berättar att kommunen nu jobbar hårt för att hitta boende åt de evakuerade. Han säger också att det var kaotiska scener på platsen när branden utbröt.

Julia Franzén om Bachelorette-männens kritiserade beteende: ”Bra att debatten tas upp”

8 min 48 sek

Julia Franzén är TV4:s första Bachelorette. I programmet dejtar hon 20 killar samtidigt i jakten på kärleken. Men hur var det egentligen? Julia gästar Efter fem för att dela med sig av detaljer som inte synts i rutan. Julia har sina föräldrars 40-åriga äktenskap som måttstock, och mamma Marie Franzén berättar om hur det är att se sin dotter dejta i tv. Dessutom berättar Julia om hur hon ser på kritiken som har riktats mot att flera av de män som deltar i programmet beter sig illa och uttrycker sig problematiskt.