Extern länk
Början på sidans innehåll

Träningsprofilen Elin Kjos har obotlig cancer: ”Jag väljer att leva”

2021-07-03 • 10 min 43 sek

Träningsprofilen Elin Kjos har obotlig aggressiv lungcancer. Trots sjukdomen fortsätter hon att träna och inspirera andra, ständigt påhejad av sin tvillingsyster Ida. ”Det var tufft att få beskedet, men samma sekund jag kom ut från sjukhuset och mötte Ida och pappa bestämde jag mig för att det här kommer att gå”, säger hon.

Så får du hunden att bli trygg ensam

7 min 4 sek

Många har valt att skaffa hund under pandemin, kanske som ett led i att många vill ha sällskap i en tid när hemmaarbete blivit vanligare. Nu kommer dock signaler om att dessa så kallade pandemihundar har svårt för att vara ensamma. En som märkt av detta är hundcoachen Fredrik Steen som får många frågor i ämnet. Här ger Steen flera handfasta tips på hur du ska bära dig åt för att få hunden att trivas ensam.

Marcus Noteruis testar spark: ”Alla har sin stil och den där var unik”

10 min 43 sek

"In sweden we call it a kick". Bevingade ord från en känd film, som vissa av er kanske känner igen. Och det verkar som att sparken har fått en liten pånyttfödelse efter några år i dvala. Marcus Noterius, besöker en spark-tillverkare utanför Östersund och testar både nya modeller och den gamla hederliga, och i norrland älskade, sparken tillsammans med sparktillverkarna Henrik Andersson och Mikael Eklund.