Extern länk
Början på sidans innehåll

Reinfeldt om Bidens första halvår vid makten: ”Huvuddiskussionen är vad som sker i Asien”

2021-07-04 • 8 min 24 sek

Den 4 juli firas USA:s nationaldag i sedvanlig ordning med pompa och ståt. Det är också snart ett halvår sedan president Joe Biden tillträdde vid makten i ett splittrat land. 74 miljoner röstade på Trump och en stor andel av hans väljare anser att Joe Biden inte legitimt är president, utan att det var Trump som som tog hem segern. Här summerar Fredrik Reinfeldt om vad Biden åstadkommit under sin första tid som president. Och det är relationen med omvärlden som är i fokus.

Här är Sveriges roligaste barn 2021

6 min 59 sek

Sebastian Widman visar vilka som blev landets roligaste ungar, ja eller åtminstone några riktigt härliga klipp som under förra året fick en massa kärlek av följarna på Instagramkontot ”Sveriges roligaste barn”.

Så driver du kvistar i blom inomhus

14 min

Ute är det vinter, men hortonomen Maj Lis Petterson berättar hur vi kan tjuvstarta våren och väcka liv i kvistar och grenar och få dem att blomma inomhus redan nu. Här är de kvistar Maj Lis tar upp: Vinterjasmin, Surkörsbär, Hybridkejsarolvon, Trollhassel, Ormhassel, Tibast, Blåbärsris, Persika, Daggvide, Spetsdaggvide, Björk, Sälg, Körsbärskornell, Forsytsia, Körsbär