Extern länk
Början på sidans innehåll

V inleder Almedalsveckan: ”Kommer aldrig mer leverera ett passivt stöd”

2021-07-04 • 8 min 50 sek

Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar presenterade sina krav för att stödja Löfvens budget vid en pressträff under söndagsförmiddagen. De meddelade även att de inte kommer att backa Löfvens budget utan att få vara med och bestämma om den, berättar TV4 Nyheternas politiska kommentator Ann Tiberg. Här tar Tiberg upp allt du behöver veta inför dagens händelser i Almedalen. Det är Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar och Kristdemokraternas ledare Ebba Busch som håller tal idag.

Så får du hunden att bli trygg ensam

7 min 4 sek

Många har valt att skaffa hund under pandemin, kanske som ett led i att många vill ha sällskap i en tid när hemmaarbete blivit vanligare. Nu kommer dock signaler om att dessa så kallade pandemihundar har svårt för att vara ensamma. En som märkt av detta är hundcoachen Fredrik Steen som får många frågor i ämnet. Här ger Steen flera handfasta tips på hur du ska bära dig åt för att få hunden att trivas ensam.

Marcus Noteruis testar spark: ”Alla har sin stil och den där var unik”

10 min 43 sek

"In sweden we call it a kick". Bevingade ord från en känd film, som vissa av er kanske känner igen. Och det verkar som att sparken har fått en liten pånyttfödelse efter några år i dvala. Marcus Noterius, besöker en spark-tillverkare utanför Östersund och testar både nya modeller och den gamla hederliga, och i norrland älskade, sparken tillsammans med sparktillverkarna Henrik Andersson och Mikael Eklund.