Extern länk
Början på sidans innehåll

Idag kommer beskedet om Löfven fortsatt blir statsminister - fortsatt oklart politiskt innehåll

2021-07-07 • 7 min 45 sek

Idag klockan 14 är det statsministeromröstning i riksdagen och då kan riksdagen än en gång rösta fram Stefan Löfven som statsminister. Men säger riksdagen ja till Löfven så är framtiden ändå osäker för regeringen eftersom Löfven meddelat att han kommer avgå om han inte får igenom sin budget i riksdagen i höst. Susanne Nyström, DN, Anders Lindberg, Aftonbladet. och Benjamin Dousa, Timbro. Men den politiska vilden Amineh Kakabaveh och olika besked från C och MP gör situationen oerhört svår att tyda.

Nu fallerar många nyårslöften – så håller du motivationen uppe

7 min 32 sek

I dag är det inte bara tredje måndagen i januari utan även tidpunkten då våra nyårslöften har störst risk att gå i kras. Internationellt kallas det för ”Quitters day” och infaller cirka tre veckor efter nyår. Men om löftena bara håller några veckor måste det finnas något vi kan göra åt det. Motivationsexperten Antoni Lacinai gästar och ger oss de bästa tipsen.

De saknade en podd om att vara svart och queer i Sverige

6 min 59 sek

Podden Sex & Fördom tar upp ämnen som att komma ut, dejtingappar, sex och sexualitet med fokus på svart queerhistoria. Kenxo, programledare för podden och Fanna Ndow Norrby, producent, gästar och pratar om detta.