Extern länk
Början på sidans innehåll

GW om nya häktningar kring mordet på 12-åriga Adriana

2021-07-07 • 7 min 39 sek

Den senaste utvecklingen i fallet där 12-åriga Adriana mördades i Norsborg i augusti förra året. Sedan i juni sitter en man i 20-årsåldern häktad på sannolika skäl misstänkt för mordet, samt för ytterligare mordförsök. Men de senaste dagarna är det flera personer som blivit aktuella i utredningen. De aktuella männen är häktade i sin så kallade utevaro. Man har alltså inte fått tag på dem, och de är efterlysta internationellt. Det kan nog dröja innan man får tag på dom om ens någonsin, säger Leif GW Persson. Skotten var inte avsedda för Adriana, säger GW. Vissa uppgifter tyder på att både vapnet och flyktbilen setts i en musikvideo.

Björn Ulvaeus: Livet har aldrig varit så bra som nu

18 min

Björn Ulvaeus har haft ett intensivt år bakom sig. ABBA:s återkomst och kommande konserter i London och en helt nyskriven musikal med Pippi Långstrump som har premiär under 2022. Björn har haft en lång karriär bakom sig men tycker att livet aldrig har varit så bra som nu.

Stort grattis Marcus Noterius på födelsedagen!

1 min 19 sek

Idag är det inte vilken dag som helst. Det är nämligen Marcus Noterius födelsedag. Det finns nog ingen i Sverige som testat så många olika vinteraktiviteter i rutan som just Marcus. Stort grattis på födelsedagen från alla oss på Nyhetsmorgon!