Extern länk
Början på sidans innehåll

BTS har framkallat Michael Jacksons ande

2021-07-07 • 6 min 11 sek

Fredrik Strage tipsar om tipsar om årets sommathits. Veronica Maggios, "Se mig" som Strage menar är en ljuvlig danslåt som just nu ligger sexa på Digilistan. Den har en synthbas som påminner lite om Giorgio Moroders låtar på "Flashdance"-soundtracket. Mer globalt så är årets stora sommarhit "Butter" med det sydkoreanska pojkbandet BTS. De toppar den amerikanska singellistan för fjärde veckan i rad med "Butter", en hyllning till fett som får mig att tänka på sololja och stränder. En av tjusningen med deras låtar att tänka på hur de hade låtit om Michael Jackson fått sjunga dem, säger Strage. Sommarens tveklöst bästa musikvideo har gjorts av den svenska raptrion ODZ, enligt Strage.

Marcus Noteruis testar spark: ”Alla har sin stil och den där var unik”

10 min 43 sek

"In sweden we call it a kick". Bevingade ord från en känd film, som vissa av er kanske känner igen. Och det verkar som att sparken har fått en liten pånyttfödelse efter några år i dvala. Marcus Noterius, besöker en spark-tillverkare utanför Östersund och testar både nya modeller och den gamla hederliga, och i norrland älskade, sparken tillsammans med sparktillverkarna Henrik Andersson och Mikael Eklund.

Axolotlen Stefan gör succé: ”Han är ganska tam”

3 min 27 sek

En märklig krabat som gjort succé på bland annat Instagram är axolotlen Stefan som bor hemma hos dig Amanda Jansson Säregård. Här får du se Stefan in action och höra Amanda berätta om sitt ovanliga husdjur.