Extern länk
Början på sidans innehåll

”Hysterisk stämning väntas i Köpenhamn ikväll”

2021-07-07 • 4 min 30 sek

TV4Sportens reporter Ali Reza är på plats i Köpenhamn inför kvällens match där Danmark möter England på Wembley Stadium som är Englands nationalarena för fotboll. TV4Sportens reporter Frida Norstrand berättar om den energi britterna skickar till England som kommer hem. ”Bring home the bacon”. Och det är klart att England kommer att ge allt och lite till för att nå EM-finalen, säger Norstrand. Men Danskarna gillar underdogsläget och kvällens match kommer på alla sätt att ställa både danska och engelska fansen på tå.

Melloquiz mellan Zia & Forsblom: ”Det finns en tävlingsdjävul i dig!”

11 min

Den första deltävlingen i Melodifestivalen närmar sig. Om två veckor är det dags för ett uplägg som blir en liknande variant som förra året på grund av pandemin. Alla deltävlingar direktsänds från Stockholm istället för landet runt som varit upplägget de senaste 20 åren. Men det oroar inte den rutinerade Oscar Zia, som förutom att ha tävlat själv 3 gånger nu programleder hela tävlingen ensam.

De sjunger svenska OS-låten

8 min 17 sek

De är båda favoriter i årets Melodifestival. Artisterna Klara Hammarström och Liamoo laddar för fullt inför den stundande musiktävlingen. Men konkurrenterna har också fått det gemensamma uppdraget att peppa våra OS-hopp i vinter-OS i Peking. För Nyhetsmorgon berättar de om låten ”Guld, svett & tårar”.