Extern länk
Början på sidans innehåll

Tilde

Tilde de Paula Eby möter intressanta gäster för spännande samtal och fina artistframträdanden. Talkshow varje fredag 20.00. Direkt från Junibacken i Stockholm.

Tilde de Paula Eby möter intressanta gäster för spännande samtal och fina artistframträdanden. Talkshow varje fredag 20.00. Direkt från Junibacken i Stockholm.

Nooshi Dadgostar: Hade önskat att jag sluppit göra det

2021-07-09 • 50 sek

Nooshi Dadgostars och Vänsterpartiets budskap var klart och tydligt. Dra tillbaka förslaget om fri hyressättning för nyproducerade fastigheter eller vi fäller Sveriges regering i riksdagen.
Någon överenskommelse kunde inte nås och i en misstroendeomröstning fälldes regeringen Stefan Löfven.
Två veckor senare visade olika opinionsmätningar att förtroendet för Vänsterpartiet och Nooshi Dadgostar skjutit i höjden efter den historiska regeringskrisen. Men det var inte kul att genomföra, berättar partiledaren.
- Det var inte helt lätt att göra det. Det kändes tungt, faktiskt.

Här går strömmen mitt i Tilde de Paulas liveshow

12 min

I live-TV kan vad som helst hända. Och det gjorde det för Tilde de Paula Eby under säsongsfinalen av pratshowen Tilde. Plötsligt gick strömmen och programledaren fick intervjua Stefan Löfven, Carola, Sissela Kyle och David Hellenius i mörker.
- Som ni ser är det supermörkt här inne för elen har gått, säger Tilde de Paula.

Sissela Kyles passning till statsministern

11 min

Skådespelaren Sissela Kyle är akutell med föreställningen ”Etta på listan” - en show som även statsminister Stefan Löfven sett med frun Ulla. Sissela Kyle passade därför på att slänga åt Löfven en passning under besöker hos Tilde de Paula Eby.

Agnes - 24 hours

4 min 27 sek

Agnes framför låten 24 hours i pratprogrammet Tilde.