Extern länk
Början på sidans innehåll

Tilde

Tilde de Paula Eby möter intressanta gäster för spännande samtal och fina artistframträdanden. Talkshow varje fredag 20.00. Direkt från Junibacken i Stockholm.

Tilde de Paula Eby möter intressanta gäster för spännande samtal och fina artistframträdanden. Talkshow varje fredag 20.00. Direkt från Junibacken i Stockholm.

Mark Levengood om sorgen: Tiden läker inte ett skit

2021-07-09 • 1 min 2 sek

Programledaren och författaren Mark Levengoods texter och visdomsord från exempelvis Tankar för dagen i Sveriges radio P1 citeras flitigt i såväl tidningarnas ledarsidor som under begravningar.
Nu är han aktuell med boken Vi får väl trösta varandra som innehåller de mest efterfrågade texterna. Och han har till och med gett sig på ämnet sorg. Ett ämne som han är rak kring hur man tycker det ska hanteras. "Tiden läker inte ett skit. Har vi tur så kan vi lära oss att leva med ärren. Det bästa sättet att hjälpa en människa är att lyssna".

Här går strömmen mitt i Tilde de Paulas liveshow

12 min

I live-TV kan vad som helst hända. Och det gjorde det för Tilde de Paula Eby under säsongsfinalen av pratshowen Tilde. Plötsligt gick strömmen och programledaren fick intervjua Stefan Löfven, Carola, Sissela Kyle och David Hellenius i mörker.
- Som ni ser är det supermörkt här inne för elen har gått, säger Tilde de Paula.

Sissela Kyles passning till statsministern

11 min

Skådespelaren Sissela Kyle är akutell med föreställningen ”Etta på listan” - en show som även statsminister Stefan Löfven sett med frun Ulla. Sissela Kyle passade därför på att slänga åt Löfven en passning under besöker hos Tilde de Paula Eby.

Agnes - 24 hours

4 min 27 sek

Agnes framför låten 24 hours i pratprogrammet Tilde.