Extern länk
Början på sidans innehåll

Erik Videgård: Så får du ett perfekt tillagat ris

2021-07-10 • 14 min

Erik Videgård bjuder in till risskola och delar delar med sig av sina bästa tips. Han berättar hemligheten bakom en perfekt krämig risotto och vikten av att välja rätt ris. Dessutom avslöjar han att juvelen i paellakronan är en bränd botten. I klippet ovan berättar han varför. Alla recept finns på köket.se.

Melloquiz mellan Zia & Forsblom: ”Det finns en tävlingsdjävul i dig!”

11 min

Den första deltävlingen i Melodifestivalen närmar sig. Om två veckor är det dags för ett uplägg som blir en liknande variant som förra året på grund av pandemin. Alla deltävlingar direktsänds från Stockholm istället för landet runt som varit upplägget de senaste 20 åren. Men det oroar inte den rutinerade Oscar Zia, som förutom att ha tävlat själv 3 gånger nu programleder hela tävlingen ensam.

De sjunger svenska OS-låten

8 min 17 sek

De är båda favoriter i årets Melodifestival. Artisterna Klara Hammarström och Liamoo laddar för fullt inför den stundande musiktävlingen. Men konkurrenterna har också fått det gemensamma uppdraget att peppa våra OS-hopp i vinter-OS i Peking. För Nyhetsmorgon berättar de om låten ”Guld, svett & tårar”.