Tilde

Tilde de Paula Eby möter intressanta gäster för spännande samtal och fina artistframträdanden. Talkshow varje fredag 20.00. Direkt från Junibacken i Stockholm.

Tilde de Paula Eby möter intressanta gäster för spännande samtal och fina artistframträdanden. Talkshow varje fredag 20.00. Direkt från Junibacken i Stockholm.

Daniela Rathana – ”Havana”

Artisten Daniela Rathana framför låten ”Havana” i talkshowen Tilde med programledaren Tilde de Paula Eby.

Lasse Hallströms UFO-intresse: "Finns någonting där uppe"

Regissören Lasse Hallström är aktuell med filmen ”Hilma” som handlar om Hilma af Klint. Dottern Tova Hallström och Lena Olin spelar Hilma af Klint i olika stadier i livet. Lasse Hallström och Tova Hallström gästar Tilde de Paula Eby i programmet Tilde och berättar om filmen som har premiär 2022 och om sitt andliga intresse.

Tilde de Paula Ebys vigselfråga – i direktsändning

R’n’b-artisten Daniela Rathana var reservsångare för artister som Sabina Ddumba, Kent, Seinabo Sey och Zara Larsson. Under 2020 tog hon klivet ut som soloartist och släppte EP:n Halva vägen fri. I Tilde de Paula Ebys program Tilde berättar hon om musikresan och vad som väntar härnäst.

Den här gästen ser Tilde mest fram emot: ”Hjärtskärande”

Det är dags för det program nummer två av Tilde de Paula Ebys program Tilde. Där gästar Lasse och Tora Hallström, Camilla Läckberg, artisten Daniela Rathana och Anna-Klara Asplund, mamma till Johan Asplund som försvann när han var 11 år gammal.

Darin - Can't stay away

Artisten Darin Zanyar framför nya låten Can't stay away i pratprogrammet Tilde med Tilde de Paula Eby.

Janne Anderssons VM-besked om Zlatan

Förbundskapten Janne Andersson, supermodellen Mini Andén och artisten Molly Sandén gästar Tilde med programledaren Tilde de Paula Eby. Och i slutet ger Janne Andersson svaret på frågan om Zlatan Ibrahimovic skulle vara aktuell för ett kommande VM.

Hennes son har varit försvunnen i över 40 år

I över 40 år har Johan Asplunds föräldrar levt i ovisshet vad som hände deras son den där dagen 1980 då han aldrig kom hem från skolan.
Thomas Quick (numera Sture Bergwall) tog på sig bortrövandet. Men det visade sig inte stämma och sanningen om vad som hände Johans Asplund den där novemberdagen är fortfarande oklart. Anna-Clara Asplund gästar Tilde de Paula Eby för att berätta om saknaden.

Löftet från Camilla Läckberg: "Jag ska tatuera in..."

Deckardrottningen Camilla Läckberg är aktuell inte bara med en ny realityserie där tittarna får följa hennes liv utan även med en deckartrilogi som hon planerar tillsammans med mentalisten Henrik Fexeus. Och hon vet exakt vad hon ska göra om det blir succé utomlands.

Camilla Läckberg om Ulf Lundell-hånet

Deckardrottningen Camilla Läckbergs framgångståg i karriären fortsätter. Och lösedlarna också. Nu senast hamnade författaren på löpsedeln efter att ha sagt vad hon tyckte om författaren Ulf Lundells senaste kärlek.

Mark Levengoods egna råd om sorg

Mark Levengood är aktuell med boken Vi får väl trösta varandra, där han har samlat sina mest efterfrågade texter. Bland annat en del om sorg. Ett ämne som kan vara oerhört tungt för människor att ta sig igenom. Författaren och programledaren gästar Tilde de Paula Eby i pratprogrammet Tilde för att ge några fina livsråd.

Nooshi Dadgostar: Löfven var nog bekymrad

Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar gjorde sig ett namn snabbt när hon sex månader efter att hon tillträtt fällde Stefan Löfven och regeringen. "Jag tycker inte han bortde bli förvånad. Jag har ju sagt så länge att det här kan inträffa".

Darin om utvecklingen under pandemiåret

Darin Zanyar beskriver sig som mer fri som person efter att han kommit ut som gay och varit ärlig med den han är. Han gästar Tilde de Paula Eby och berättar hur karriären går och hur det gått för honom som artist under pandemiåret.