Början på sidans innehåll

Så minns Granqvist vännen Tommy Engstrand: ”Han brydde sig verkligen”

2021-07-19 • 2 min 40 sek

På söndagskvällen kom beskedet att den legendariske sportjournalisten Tommy Engstrand gått bort, 81 år gammal. Expertkommentatorn, kollegan och vännen Lasse Granqvist öppnar upp inför Nyhetsmorgon om sorgen och varför Engstrand var betydelsefull för sportvärlden: ”Tack vare Engstrand så blev referat mer äkta. Det var en av hans främsta egenskaper, det blev äkta”.

Så gör du Sofia Woods härliga adventsmums

9 min 1 sek

Vi har två adventsljus kvar att tända i år och det är ett firande som tarvar lite extra gott att äta! Men kanske klassikern pepparkaka och mögelost känns lite trött, så vi har tagit hit Sofia Wood för att pigga upp firandet lite!

Därför kan dåliga chefer göra dig deprimerad

7 min 20 sek

Dåligt ledarskap och psykisk ohälsa hos medarbetarna har ett tydligt samband. På en arbetsplats där personalen inte får uppskattning för sitt slit ökar risken för depression och utbrändhet med 300 procent, enligt en studie som publicerats i British Medical Journal. Dessutom visar nya siffror från Saco att sjukskrivningarna ökar - å värst drabbade är kvinnor inom vård, skola och omsorg. David Waskuri är legitimerad psykolog och har fördjupat sig i det här ämnet.