Extern länk
Början på sidans innehåll

Tilde

Tilde de Paula Eby möter intressanta gäster för spännande samtal och fina artistframträdanden. Talkshow varje fredag 20.00. Direkt från Junibacken i Stockholm.

Tilde de Paula Eby möter intressanta gäster för spännande samtal och fina artistframträdanden. Talkshow varje fredag 20.00. Direkt från Junibacken i Stockholm.

Molly Sandén: Jag höll in magen i tio års tid

2021-07-23 • 8 min 34 sek

Efter år av känslor av att inte duga som hon är ger artisten Molly Sandén nu ut albumet “Dom ska veta”. Där gör hon upp med gamla spöken i sitt liv och visar att hon numera går sin egen väg och inte skäms för sig själv längre.
I olika låtar bearbetar hon exempelvis händelser I sin karriär och uppväxt. Under perioden hon bodde I Los Angeles för att jobba med sin musikkarriär fick artisten utstå kritik för bland annat sitt utseende när personer I musikbranschen ansåg att hon var för överviktig.

Här går strömmen mitt i Tilde de Paulas liveshow

12 min

I live-TV kan vad som helst hända. Och det gjorde det för Tilde de Paula Eby under säsongsfinalen av pratshowen Tilde. Plötsligt gick strömmen och programledaren fick intervjua Stefan Löfven, Carola, Sissela Kyle och David Hellenius i mörker.
- Som ni ser är det supermörkt här inne för elen har gått, säger Tilde de Paula.

Sissela Kyles passning till statsministern

11 min

Skådespelaren Sissela Kyle är akutell med föreställningen ”Etta på listan” - en show som även statsminister Stefan Löfven sett med frun Ulla. Sissela Kyle passade därför på att slänga åt Löfven en passning under besöker hos Tilde de Paula Eby.

Agnes - 24 hours

4 min 27 sek

Agnes framför låten 24 hours i pratprogrammet Tilde.