Extern länk
Början på sidans innehåll

Läkemedelsverkets varning för barbiedrogen: ”Konstgjort hormon som inte ska injiceras”

2021-07-25 • 2 min 47 sek

Den så kallade barbiedrogen ska enligt reklamen göra dig solbränd, smal och ge dig ökad sexlust och säljs främst i sociala medier.
Riskerna är stora och nu varnar Läkemedelsverket för att all användning av drogen eftersom den bland annat kan ge blodförgiftning och hudcancer, berättar Elin Maria Bergsten som är utredare på Läkemedelsverket.

Melloquiz mellan Zia & Forsblom: ”Det finns en tävlingsdjävul i dig!”

11 min

Den första deltävlingen i Melodifestivalen närmar sig. Om två veckor är det dags för ett uplägg som blir en liknande variant som förra året på grund av pandemin. Alla deltävlingar direktsänds från Stockholm istället för landet runt som varit upplägget de senaste 20 åren. Men det oroar inte den rutinerade Oscar Zia, som förutom att ha tävlat själv 3 gånger nu programleder hela tävlingen ensam.

De sjunger svenska OS-låten

8 min 17 sek

De är båda favoriter i årets Melodifestival. Artisterna Klara Hammarström och Liamoo laddar för fullt inför den stundande musiktävlingen. Men konkurrenterna har också fått det gemensamma uppdraget att peppa våra OS-hopp i vinter-OS i Peking. För Nyhetsmorgon berättar de om låten ”Guld, svett & tårar”.