Början på sidans innehåll

Tilde

Tilde de Paula Eby möter intressanta gäster för spännande samtal och fina artistframträdanden. Talkshow varje fredag 20.00. Direkt från Junibacken i Stockholm.

Tilde de Paula Eby möter intressanta gäster för spännande samtal och fina artistframträdanden. Talkshow varje fredag 20.00. Direkt från Junibacken i Stockholm.

Jonas Gardell: Vi kan inte slå oss till ro i Sverige

2021-08-06 • 13 min

Det är Pride-vecka och Författaren och komikern Jonas Gardell gästar Tilde de Paula Eby I programmet Tilde.
Jonas Gardells arbete för och engagemang i HBTQ-rörelsen går långt tillbaka och genomsyrar allt från böcker, filmer, krönikor, sångtexter till shower. Ett uppmärksammat exempet på det är showen “Queen of fucking everything”.
Att homosexualitet fortfarande är förbjudet i flera länder i världen får Jonas Gardell att be oss att inte slappna av bara för att situationen ser annorlunda ut här hemma.
– Vi kan inte slå oss till ro här i Sverige. Vi måste kämpa för dem också, sager Jonas Gardell.

Här går strömmen mitt i Tilde de Paulas liveshow

12 min

I live-TV kan vad som helst hända. Och det gjorde det för Tilde de Paula Eby under säsongsfinalen av pratshowen Tilde. Plötsligt gick strömmen och programledaren fick intervjua Stefan Löfven, Carola, Sissela Kyle och David Hellenius i mörker.
- Som ni ser är det supermörkt här inne för elen har gått, säger Tilde de Paula.

Sissela Kyles passning till statsministern

11 min

Skådespelaren Sissela Kyle är akutell med föreställningen ”Etta på listan” - en show som även statsminister Stefan Löfven sett med frun Ulla. Sissela Kyle passade därför på att slänga åt Löfven en passning under besöker hos Tilde de Paula Eby.

Agnes - 24 hours

4 min 27 sek

Agnes framför låten 24 hours i pratprogrammet Tilde.