Början på sidans innehåll

Tilde

Tilde de Paula Eby möter intressanta gäster för spännande samtal och fina artistframträdanden. Talkshow varje fredag 20.00. Direkt från Junibacken i Stockholm.

Tilde de Paula Eby möter intressanta gäster för spännande samtal och fina artistframträdanden. Talkshow varje fredag 20.00. Direkt från Junibacken i Stockholm.

Pia Sundhage: Vi vann ett silver

2021-08-06 • 1 min 18 sek

Det blev OS-silver för damlandslaget i fotboll under fredagen. Efter att ha gått från klarhet till klarhet och även vunnit över exempelvis (tidigare) regerande OS-mästarna USA började en hel fotbollsvärld förstå att det var något extra med det svenska laget.
Och det räckte ända till ett silver. Till slut stod Kanada som segrare över Sverige i OS-finalen på fredagen.
- Jag är stolt och glad över att det här blev något alldeles speciellt. Vi vann ett silver, säger Pia Sundhage, tidgare förbundskapten för damlandslaget i fotboll.

Här går strömmen mitt i Tilde de Paulas liveshow

12 min

I live-TV kan vad som helst hända. Och det gjorde det för Tilde de Paula Eby under säsongsfinalen av pratshowen Tilde. Plötsligt gick strömmen och programledaren fick intervjua Stefan Löfven, Carola, Sissela Kyle och David Hellenius i mörker.
- Som ni ser är det supermörkt här inne för elen har gått, säger Tilde de Paula.

Sissela Kyles passning till statsministern

11 min

Skådespelaren Sissela Kyle är akutell med föreställningen ”Etta på listan” - en show som även statsminister Stefan Löfven sett med frun Ulla. Sissela Kyle passade därför på att slänga åt Löfven en passning under besöker hos Tilde de Paula Eby.

Agnes - 24 hours

4 min 27 sek

Agnes framför låten 24 hours i pratprogrammet Tilde.