Början på sidans innehåll

Uggla: ”Kidsen har ingen aning om låtarna – men frågar om drinkar”

2021-08-21 • 11 min

Efter Magnus Ugglas succé 1977 med albumet "Va ska man ta livet av sig för när man ändå inte får höra snacket efteråt" fick nästa album bara en bråkdel av uppmärksamheten. Färre folk döp upp på artistens spelningar och samtidigt växte berget av skulder. Det hela ledde till att Magnus Uggla, mot sin vilja, ställde upp i den folkliga Melodifestivalen 1979. Hur töntigt och riskapelt det hela kunde vara för Ugglas image, handlar hans nya, autofiktiva roman"Johnny the fucker" om.

Så gör du Sofia Woods härliga adventsmums

9 min 1 sek

Vi har två adventsljus kvar att tända i år och det är ett firande som tarvar lite extra gott att äta! Men kanske klassikern pepparkaka och mögelost känns lite trött, så vi har tagit hit Sofia Wood för att pigga upp firandet lite!

Därför kan dåliga chefer göra dig deprimerad

7 min 20 sek

Dåligt ledarskap och psykisk ohälsa hos medarbetarna har ett tydligt samband. På en arbetsplats där personalen inte får uppskattning för sitt slit ökar risken för depression och utbrändhet med 300 procent, enligt en studie som publicerats i British Medical Journal. Dessutom visar nya siffror från Saco att sjukskrivningarna ökar - å värst drabbade är kvinnor inom vård, skola och omsorg. David Waskuri är legitimerad psykolog och har fördjupat sig i det här ämnet.