Början på sidans innehåll

Erik Videgård: "Därför borde vi äta mer lamm"

2021-09-26 • 14 min

Just nu är det högsäsong för höstlamm och detta har vår kock Erik Videgård tagit fasta på och både tillagar en rätt som får Jenny att jubla av smaksensationerna, samt håller en kort lammskola. Recepten hittar du på Köket.se och det som tillagas är: Lammlägg med ancho-chiliglaze, Lammkebab
Shakshuka, vegetarisk, nordafrikansk tomatragu och Mynta, granatäpple och bastmatisallad.

Snart blir det svart i tv-rutan – så vet du om du drabbas

3 min 18 sek

Om man har en äldre TV kan det bli så att du får köpa en ny eller åtminstone en ny digitalbox i höst. De gamla inte klarar av den nya tekniken som införs för flera marksända tv-kanaler, så som SVT och TV4. Kristina Ekengren är från Teracom, som äger och driver marknätet för radio och TV i Sverige.