Början på sidans innehåll

Risonikaoset när det bjöds på mat och dryck i studion

2021-10-08 • 11 min

Tryffelsäsongen är här! Kocken Norbert Lang är på plats för att bjuda på en krämig räkrisoni med tryffel och en tryffelpannacotta, men det höll på att sluta utan någon mat när risonin spilldes ut över golvet innan han ens han börja laga maten. Sommeliern Ellen Franzén är också på plats för att tipsa om passande vin till maten.

Kritik mot utseendefixeringen i Hollywood: ”Ska man behöva må dåligt för att leva upp till skönhetsideal”

12 min

I veckans svep går TV4Nyheternas Thomas Ritter och nöjesjournalisten Malin Collin igenom nyhetsflödet. De pratar om att utseendefixering av kändisar debatteras på sociala medier efter att Tom Cruise och Adele lagt upp bilder på Instagram där det syns att de har gått upp och ner i vikt. Dessutom pratar de om den sydkoreanska serien Squid game som står slår alla tiders netflixrekord, debatten kring begreppet "blåbrunt" som hållit i sig sedan förra veckans partiledardebatt och de skenande elpriserna.

Mordmisstänkt man var känd av antiterrorpolisen

3 min 38 sek

Mordet på den brittiske parlamentsledamoten David Amess utreds som terror, och den misstänkte gärningsmannen är häktad för terrorbrott. Nu framkommer fler detaljer om gärningsmannen - bland annat att han var känd av antiterrorpolisen sedan tidigare. TV4Nyheternas reporter Petra Nordlund McGahan berättar mer.