Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Barn sprang vilse på lopp – arrangören om missen: ”Det var hemska 20 minuter”

2021-10-18 • 3 min 48 sek

Det var under “Kalvruset”, alltså barnversionen av det tuffa springloppet "Tjurruset", som hundra barn mellan 5 och 8 år sprang vilse, på grund av en miss i banans markering. Och när det var dags för de äldre barnen att springa så fastnade flera av dem i leriga träsk. Polis och räddningstjänst fick kallas in för att söka rätt på barnen och ambulanspersonal hjälpte de barn som kände sig nedkylda. David Fridell, verksamhetschef på Marathongruppen som arrangerar Kalvruset, berättar att de tänker förändra en del saker till nästa gång: ”En serie olyckliga händelser”.

En död och flera skadade efter branden i Ånge: ”Människor stod på taket”

2 min 43 sek

Under fredagsmorgonen började det brinna i ett flerfamiljshus i Ånge. En person har hittills bekräftats död och flera har skadats. TV4 Nyheternas reporter på plats Marcus Noterius berättar att kommunen nu jobbar hårt för att hitta boende åt de evakuerade. Han säger också att det var kaotiska scener på platsen när branden utbröt.

Julia Franzén om Bachelorette-männens kritiserade beteende: ”Bra att debatten tas upp”

8 min 48 sek

Julia Franzén är TV4:s första Bachelorette. I programmet dejtar hon 20 killar samtidigt i jakten på kärleken. Men hur var det egentligen? Julia gästar Efter fem för att dela med sig av detaljer som inte synts i rutan. Julia har sina föräldrars 40-åriga äktenskap som måttstock, och mamma Marie Franzén berättar om hur det är att se sin dotter dejta i tv. Dessutom berättar Julia om hur hon ser på kritiken som har riktats mot att flera av de män som deltar i programmet beter sig illa och uttrycker sig problematiskt.