Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Marie Göranzon om Jan Emanuels fika-invit: ”Jag är inte intresserad”

2021-10-20 • 2 min 29 sek

När entreprenören, miljonären och socialdemokraten Jan Emanuel Johansson gästade Malou Efter tio förra veckan var det kanske inte det han sa som väckte mest uppmärksamhet. I stället var det hur han satt som fick folk att reagera. Skådespelaren Marie Göranzon var en av många som kommenterade Jan Emanuels ”manspread” hon tyckte att han satt väldigt bredbent. Jan Emanuel svarade på utspelet och menade att han i fortsättningen ska trycka ihop benen och bjöd samtidigt ut Marie Göranzon på en fika. En invit som skådespelaren inte är ett dugg intresserad av, säger hon till Anna Brolin. ”Han får leva sitt liv och jag mitt”

Hennes mamma dog på semestern: ”Jag förtjänar att veta vad som hände”

8 min 12 sek

I mars 2020 reste Jessica och Joakim Silva på sin drömresa till Dominikanska republiken. Men resan förvandlades till en tragedi när båda miste livet. I en ny dokumentär skildras vad som hände under semestern, och i granskningen visade det sig att paret Silva inte var ensamt om att ha gått bort under oklara omständigheter i semesterparadiset. Här berättar Elin Andersson, dotter till Jessica, om hur hon upplevde situationen, och Kalle Ström, en av journalisterna bakom dokumentären, om hur granskningen har gått till.

Edvin Ryding: ”Var nästan pojkbandshysteri kring mig”

10 min 1 sek

Edvin Ryding har hunnit med mycket under sitt 18-åriga liv, bland annat ett internationellt genombrott som skådespelare tack vare sin insats i ”Young royals”. Här berättar han om hur det är att få brev från fans i Indien – och om sitt engagemang i psykisk ohälsa bland unga.