Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Marie Göranzon om samarbetet med Collin Nutley: ”Behöver inte råplugga texter”

2021-10-20 • 9 min 14 sek

Marie Göranzon har sett i mängder av filmer, tv-serier och teateruppsättningar genom åren och nu är hon aktuell i nya "Bröllop, begravning och dop - filmen", som spinner vidare på tv-serien med samma namn. Här berättar Marie Göranzon om samarbetet med regissören Collin Nutley.
–Jag vet vad han önskar. Och det är väldigt roligt att improvisera.
Göranzon berättar också om glädjen att få spela för publik på Maximteatern med "Katt på hett plåttak” där ensamblen får stående ovationer efter varje föreställning.

Hennes mamma dog på semestern: ”Jag förtjänar att veta vad som hände”

8 min 12 sek

I mars 2020 reste Jessica och Joakim Silva på sin drömresa till Dominikanska republiken. Men resan förvandlades till en tragedi när båda miste livet. I en ny dokumentär skildras vad som hände under semestern, och i granskningen visade det sig att paret Silva inte var ensamt om att ha gått bort under oklara omständigheter i semesterparadiset. Här berättar Elin Andersson, dotter till Jessica, om hur hon upplevde situationen, och Kalle Ström, en av journalisterna bakom dokumentären, om hur granskningen har gått till.

Edvin Ryding: ”Var nästan pojkbandshysteri kring mig”

10 min 1 sek

Edvin Ryding har hunnit med mycket under sitt 18-åriga liv, bland annat ett internationellt genombrott som skådespelare tack vare sin insats i ”Young royals”. Här berättar han om hur det är att få brev från fans i Indien – och om sitt engagemang i psykisk ohälsa bland unga.