Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

10-tal skott avlossades mot rapartisten Einár: ”Flera vittnen var på plats”

2021-10-25 • 4 min 14 sek

Under helgen är det många som har besökt platsen där rapartisten Einár sköts till döds för att lägga ned blommor och tända ljus. Ingen är ännu gripen för mordet, men polisens utredning pågår alltjämt. Kim Malmgren som är kriminalreporter på Expressen analyserar de senaste uppgifterna som kommit fram kring mordet. Bland annat sprids bilder på brottsplatsen via sociala medier, men nu har det visat sig att flera av bilderna som spridits har varit falska, berättar Malmgren.

En död och flera skadade efter branden i Ånge: ”Människor stod på taket”

2 min 43 sek

Under fredagsmorgonen började det brinna i ett flerfamiljshus i Ånge. En person har hittills bekräftats död och flera har skadats. TV4 Nyheternas reporter på plats Marcus Noterius berättar att kommunen nu jobbar hårt för att hitta boende åt de evakuerade. Han säger också att det var kaotiska scener på platsen när branden utbröt.

Julia Franzén om Bachelorette-männens kritiserade beteende: ”Bra att debatten tas upp”

8 min 48 sek

Julia Franzén är TV4:s första Bachelorette. I programmet dejtar hon 20 killar samtidigt i jakten på kärleken. Men hur var det egentligen? Julia gästar Efter fem för att dela med sig av detaljer som inte synts i rutan. Julia har sina föräldrars 40-åriga äktenskap som måttstock, och mamma Marie Franzén berättar om hur det är att se sin dotter dejta i tv. Dessutom berättar Julia om hur hon ser på kritiken som har riktats mot att flera av de män som deltar i programmet beter sig illa och uttrycker sig problematiskt.