Extern länk
Början på sidans innehåll

Ann Petrén & Lotta Tejle aktuella i psykologisk thriller

2022-01-14 • 9 min 8 sek

Lotta Tejle och Ann Petrén spelar två skådespelarsystrar som en gång i tiden var stjärnor – men idag är bortglömda.De sitter isolerade i sitt hus där de ältar minnen och oförrätter i en psykologisk thriller. För Nyhetsmorgon berättar de om hur känns det att publiken äntligen kommer få se föreställningen?

Melloquiz mellan Zia & Forsblom: ”Det finns en tävlingsdjävul i dig!”

11 min

Den första deltävlingen i Melodifestivalen närmar sig. Om två veckor är det dags för ett uplägg som blir en liknande variant som förra året på grund av pandemin. Alla deltävlingar direktsänds från Stockholm istället för landet runt som varit upplägget de senaste 20 åren. Men det oroar inte den rutinerade Oscar Zia, som förutom att ha tävlat själv 3 gånger nu programleder hela tävlingen ensam.

De sjunger svenska OS-låten

8 min 17 sek

De är båda favoriter i årets Melodifestival. Artisterna Klara Hammarström och Liamoo laddar för fullt inför den stundande musiktävlingen. Men konkurrenterna har också fått det gemensamma uppdraget att peppa våra OS-hopp i vinter-OS i Peking. För Nyhetsmorgon berättar de om låten ”Guld, svett & tårar”.