Början på sidans innehåll

Mitt kök tillagar örtbakad lax

2018-03-09 • 5 min 50 sek

Mitt Kök:s Jessica Fred och Filip Fastén bjuder idag på örtbakad lax med forellromshollandaise och ljummen spetskålssallad.

Marcus: Här är Miljöpartiets taktik för att locka väljare

9 min 54 sek

Vår politiske expert Marcus Oscarsson svarar och förklarar: I dag om ett självkritiskt Miljöpartiet som håller kongress, Bill Clinton som har vårdats på intensiven i veckan och Hanif Bali som beslutat sig för att ställa upp i valet 2022 - trots att han nyss sa att han inte skulle det.

Jonas Karlsson gör succé i Rain Man - berättar om tvivlet kring att stå på scen

11 min

Skådespelaren Jonas Karlsson är just nu aktuell många gånger om - bland annat med Rain Man på Oscarsteatern och novellsamlingen Nya människor i fel ordning. Han berättar om hur det är att filma på dagarna och stå på teaterscenen på kvällarna – och om hur han då och då funderar på om det verkligen är det som han ska göra.

Agnes Wold om vaccinkritiken: ”Kan inte veta allt”

11 min

Under pandemin har Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, varit en av de mest tongivande experterna. Förra sommaren skrev Wold på Twitter att man absolut inte ska ge sina barn vaccin mot covid-19 - och hon har även sagt att hon är 100 procent säker på att Folkhälsomyndigheten inte kommer att vaccinera barn. Nu svarar Wold sina kritiker som menar att hon har agerat expert inom områden där hon saknar expertkunskap.

Skåningen Jonny vann på triss - firar med familjen

2 min 39 sek

Jonny från Malmö är dagens trissvinnare. Trissen köpte han en dag när han hade tråkigt på jobbet. När han återvänder till Skåne ska han fira vinsten med mamma och sina tre bröder - med en härlig middag.