Tina på besök

Kocken Tina Nordström tar sig runt i världen och besöker kända svenskar på platser som ligger dem lite extra varmt om hjärtat, och självklart lagar de mat tillsammans.

Kocken Tina Nordström tar sig runt i världen och besöker kända svenskar på platser som ligger dem lite extra varmt om hjärtat, och självklart lagar de mat tillsammans.

Extramaterial: Var är ugnen...?

Tina Nordlund och Ewa Fröling lagar äppelpaj. Nu återstår bara att grädda den, men - var är ugnen? Se ett webbexklusivt klipp från Tina på besök.

Tina får en rejäl sockerkick

Det bjuds på socker i mängder när Tina och Karin Lesbow besöker en godisfabrik utanför Cannes i Tina på besök.

Tinas mat uppskattas inte av alla

När Tina Nordström i programmet Tina på besök, lagar till en anka på en matmarknad i Cannes får hennes franska väninna smaka. Men smaken är som baken - delad.

Tina blir uppläxad av fransyskan

Man får passa sig när man är inne och trampar på traditionell mark. Det får Tina erfara när hon besöker antikvitetsprofilen Karin Laserow i Cannes, i programmet Tina på besök.

Carolina Gynning om varför hon älskar Ibiza

Carolina Gynning berättar varför hon känner sig hemma på Ibiza. Under uppväxten har hon alltid känt sig konstigt och på Ibiza är alla konstiga säger hon: "Det här är min drömplats i världen. Jag vill dö här".

Tina Nordström gör en skånsk äppelkaka

Tina Nordström vill ge Christian "Chippen" Wilhelmsson och hans familj en påminnelse om Sverige, som de pfta saknar. Därför gör hon en äkta skånsk äppelkaka. Receptet hittar du på www.recept.nu.

Tina Nordström: "Hon ser ju rälig ut"

Tina Nordström får en guidad tur hemma hos Christian "Chippen" Wilhelmsson och Oksana i Dubai och fastnar särskilt framför en marmorstaty som ser lite suspekt ut.

Ewa Fröling improviserar fram en äppel-tarte

Tina Nordström besöker Ewa Fröling nere i Skåne och tillsammans lagar de en äpple-tarte på Ewas vis och serverar det med en äppelsorbet på Tinas vis. Recepten finns på recept.nu.

Extramaterial: Ewa visar sina böcker

UNder en paus i matlagningen passar Ewa Fröling på att visa Tina några böcker och berättar varför de betyder så mycket för henne.

Tina lagar falafel i Tel Aviv

Efter lite övertalning får Tina Nordström dela kök med en man på en marknad i Tel Aviv, och därmed också laga falafel. Hela receptet hittar du på recept.nu.