Början på sidans innehåll

Tio år efter tsunamin - barnen som kom hem utan föräldrar

2014-12-15 • 9 min 51 sek

Sverige är troligen det land utanför Asien som drabbades värst av flodvågskatastrofen i Thailand för tio år sedan. Kristina Thulin har gjort filmen Tio år efter tsunamin där hon har följt Mikaela som miste sina föräldrar när hon var elva år. Under ett år har Thulin följt henne när hon nu är vuxen och ska flytta hemifrån.

Löparskolan – så tränar du stela höfter inför hösten

6 min 42 sek

I Löparskolan i dag tipsar löparcoachen Petra Månström om hur du öppnar upp dina höfter inför hösten. Genom olika övningar kan du vässa rörligheten och få ett bättre flow i löpningen – och rörliga höfter ger en skönare joggingrunda.

Kritik mot utseendefixeringen i Hollywood: ”Ska man behöva må dåligt för att leva upp till skönhetsideal”

12 min

I veckans svep går TV4Nyheternas Thomas Ritter och nöjesjournalisten Malin Collin igenom nyhetsflödet. De pratar om att utseendefixering av kändisar debatteras på sociala medier efter att Tom Cruise och Adele lagt upp bilder på Instagram där det syns att de har gått upp och ner i vikt. Dessutom pratar de om den sydkoreanska serien Squid game som står slår alla tiders netflixrekord, debatten kring begreppet "blåbrunt" som hållit i sig sedan förra veckans partiledardebatt och de skenande elpriserna.