Ernst i Toscana

Ernst Kirchsteiger har begett sig till Toscana i Italien där han utforskar Toscana genom maten, kulturen och hantverket. Varje program avslutas med en måltid som han bjuder sina nya bekantskaper på.

Ernst Kirchsteiger har begett sig till Toscana i Italien där han utforskar Toscana genom maten, kulturen och hantverket. Varje program avslutas med en måltid som han bjuder sina nya bekantskaper på.

Ernst Kirchsteiger bakar schiacciata con l’uva

Ernst Kirchsteiger bakar ett italienskt bröd med färska vindruvor och rosmarin
som kallas ”schiacciata con l’uva”. Receptet finns på www.recept.nu

Ernst Kirchsteiger gör aperitivos

Ernst Kirchsteiger lagar olika aperitivos till sin fest. Det blir Crostini di tono, friterade risbollar och svampbruschetta. Alla recept hittar du på www.recept.nu

Ernst Kirchsteiger går i Michelangelos fotspår

Ernst Kirchsteiger besöker en marmorgruva i Pietrasanta där man bryter carraramarmor. Här har marmor brutits ända tillbaka till antiken och bland annat renässanskonstnären Michelangelo hämtade marmor härifrån till sina skulpturer.