Början på sidans innehåll

Tina på besök

Kocken Tina Nordström tar sig runt i världen och besöker kända svenskar på platser som ligger dem lite extra varmt om hjärtat, och självklart lagar de mat tillsammans.

Kocken Tina Nordström tar sig runt i världen och besöker kända svenskar på platser som ligger dem lite extra varmt om hjärtat, och självklart lagar de mat tillsammans.

Tina Nordström och Christian "Chippen" Wilhelmsson har kamelrace i Dubais öken

2018-03-14 • 37 sek

Tina Nordström och Christian "Chippen" Wilhelmsson i ett olidligt spännande kamelrace.

Tina Nordström gör en skånsk äppelkaka

3 min 14 sek

Tina Nordström vill ge Christian "Chippen" Wilhelmsson och hans familj en påminnelse om Sverige, som de pfta saknar. Därför gör hon en äkta skånsk äppelkaka. Receptet hittar du på www.recept.nu.

Tina får en rejäl sockerkick

32 sek

Det bjuds på socker i mängder när Tina och Karin Lesbow besöker en godisfabrik utanför Cannes i Tina på besök.

Tina Nordström: "Hon ser ju rälig ut"

29 sek

Tina Nordström får en guidad tur hemma hos Christian "Chippen" Wilhelmsson och Oksana i Dubai och fastnar särskilt framför en marmorstaty som ser lite suspekt ut.

Carolina Gynning om varför hon älskar Ibiza

2 min 16 sek

Carolina Gynning berättar varför hon känner sig hemma på Ibiza. Under uppväxten har hon alltid känt sig konstigt och på Ibiza är alla konstiga säger hon: "Det här är min drömplats i världen. Jag vill dö här".

Tinas mat uppskattas inte av alla

45 sek

När Tina Nordström i programmet Tina på besök, lagar till en anka på en matmarknad i Cannes får hennes franska väninna smaka. Men smaken är som baken - delad.

Tina blir uppläxad av fransyskan

1 min 7 sek

Man får passa sig när man är inne och trampar på traditionell mark. Det får Tina erfara när hon besöker antikvitetsprofilen Karin Laserow i Cannes, i programmet Tina på besök.

Tina lagar falafel i Tel Aviv

5 min 25 sek

Efter lite övertalning får Tina Nordström dela kök med en man på en marknad i Tel Aviv, och därmed också laga falafel. Hela receptet hittar du på recept.nu.

Ewa Fröling improviserar fram en äppel-tarte

7 min 2 sek

Tina Nordström besöker Ewa Fröling nere i Skåne och tillsammans lagar de en äpple-tarte på Ewas vis och serverar det med en äppelsorbet på Tinas vis. Recepten finns på recept.nu.

Middag: Tina och Lotta lagar satay-spett

9 min

Lotta Engberg har bjudit in kvarteret och med hjälp av Tina lagar de satay-spett, heta räkor och papaya- och mangosallad med thaidressing. Recepten finns på recept.nu.

Extramaterial: Ewa visar sina böcker

1 min 59 sek

UNder en paus i matlagningen passar Ewa Fröling på att visa Tina några böcker och berättar varför de betyder så mycket för henne.