Extern länk
Början på sidans innehåll

Samhällsjudo

Artistduon Frej Larsson och Simon Gärdenfors, mer kända som Far & Son, tar itu med både små och stora samhällsproblem med en stor portion humor.

Artistduon Frej Larsson och Simon Gärdenfors, mer kända som Far & Son, tar itu med både små och stora samhällsproblem med en stor portion humor.

Telia hamnar i telefonkö

2018-04-06 • 5 min 1 sek

Ingen gillar att sitta i telefonkö och vänta. Samhällsjudos har en plan: att tvinga Telia att sitta i en telefonkö. De blockerar entrén till Telias huvudkontor med en skåpbil. Enda sättet att flytta på bilen är att ringa till Samhällsjudos telefonkö (eller att ringa Polisen som förolämpar deras kläder och kör iväg dem).

Jimmie Åkesson och flygande pizzan

2 min 1 sek

När Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons håller tal i Ronneby flyger det in en liten fjärrstyrd helikopter med en pizzaslice dinglande under.
Händelsen blev väldigt uppmärksammad i media och nu vet vi att det var Samhällsjudo, även kända som Far & Son, även kända som Frej Larsson och Simon Gärdenfors, som låg bakom.

Simon stör byggarbetarna

3 min 51 sek

Samhällsjudo-killarna ogillar att byggarbetare alltid ska hålla på med sina mest störande arbeten när andra ligger och sover. Dags att ge igen och störa byggarna! Simon besöker ett vägarbete med sin mest högljudda tuta.

Mobilförsäljarna får smaka på sin egen medicin

4 min 15 sek

Samhällsjudo har tröttnat på försäljarna av mobilabonnemang på gator och torg. Vad ringer du med idag?-människor, som de kallar dem. Simon och Frej startar Far & Son Minicall AB och beger sig till närmsta galleria för att rekrytera säljare. Det slutar med att en ordningsvakt eskorterar dem ut.