Lillelördag

Älskade Lotta Enberg och Per Andersson bjuder upp till en fest mitt i veckan med nya Lillelördag. Tillsammans med kända gäster, både några av landets bästa komiker och våra mest uppskattade artister bjuds det på galna upptåg, sketcher och musik.

Älskade Lotta Enberg och Per Andersson bjuder upp till en fest mitt i veckan med nya Lillelördag. Tillsammans med kända gäster, både några av landets bästa komiker och våra mest uppskattade artister bjuds det på galna upptåg, sketcher och musik.

Lena Philipsson googlar gruppsex

Lena Philipsson spelar en datorlärare som bara vill lära ut olämpliga saker. Vi får bland annat lära oss att söka på gruppsex.

Dorsins tyska avslut

Henrik Dorsin vill att publiken ska gå och det bästa sättet är enligt honom en wieneraria på tyska.

Blooper: Det spårar ur i Lillelördag

Garv, felsägningar och rengöringsmedel i glasen. Det spårar ur under inspelningen av Lillelördag. Se en samling roliga bloopers med Per Andersson och Lotta Engberg.

Peter Magnusson i hipsterduell

Se Per Andersson och Peter Magnusson som två hipster som tävlar om vem som kan vara svårast och smalast. Det går illa för Per när han råkar beställa en stor stark istället för en microbryggd Ipa.

Peter Magnusson ger tröstätartips

Lösgodis till middag är inga problem för tröstätarkocken Peter Magnusson. Per Andersson fyller truten med en halv flaska sprutgrädde.

Blooper: Lill-Babs trasslar in sig ballonger

Mitt under ett sångframträdanden i Lillelördag trasslar Lill-Babs in sig i ett par ballonger på scenen. Lotta Engberg tappar fattningen fullständigt och börjar storskratta. Se hur proffsigt Lill-Babs hanterar problemet.

Hylling till Stockholm?

Per Andersson och hans kör sjunger en riktig hyllning till den kungliga huvudstaden. Fast det kanske inte är någon hyllning alls.

Per Andersson som en hel småbarnsfamilj

Lotta Engberg bjuder in till ”Var är min talang?” Först ut är mannen med dålig täckning, följt av mästaren på missuppfattningar och en småbarnsfamilj spelad av Per Andersson.

Lotta Engberg serverar vin ur behån

Märta Mollinder besöker Lillelördag direkt från Burträsk. Hennes nya uppfinning är en bag in box-behå, en bh-bib. Och publiken får smaka på godsakerna.

Hemmasnickrad hitlåt

Per Andersson och Claes Eriksson framför sin hitlåt ”Vi har gjort den själva” som handlar om hur lätt det är att skapa en egen superhit. Här är låten i sin helhet, helt oklippt.

Lotta Engberg gör upp med schlagern

Lotta Engberg: medelålders, nyskild, klimakteriekärring med skatteproblem och miljonvilla. Eller? Hon vill vara mer än så och gör upp med sin schlagerbakgrund med en lysande sånginsats.

Eva Rydberg solar helst på natten

Världen är full av olycksrisker och det är bästa att inte ta några chanser. Allra säkrast är det att sola i regnet. På natten. Det är dessutom mindre folk på stranden då.

Precis ditt fotbollslag är bäst

Timo Räisänen sjunger en ekumenisk fotbollshymn. Eftersom alla fans älskar sitt eget lag på precis samma magiska sätt.

Galna pristillägg på lågprisflyget

Per Andersson vill boka ett lågprisflyg till London men det blir dyrare än planerat när flygbolagets Eva Rydberg förklarar om alla pristillägg. Det blir både vingtaxa, sittillägg, andningsavgift.

Andreas Weise pusslar ihop gårdagens fylla

En kebab i fickan, försvunna nycklar och en stulen vägkon i hallen. Andreas Weise sjunger en låt om att öppna minnesluckorna och reda ut vad som egentligen hände igår.

Lotta Engberg sjunger Pär var inte där

En svängig låtklassiker som gjordes känd av Siw Malmkvist. Pär hittar ständigt nya kvinnor så hon måste byta hårstil för att locka honom tillbaka.