SHL Live: Wikegård om SHL och bomullsmentalitet: "Fult att vinna"

Experten Niklas Wikegård om SHL och bomullsmentalitet: "Fult att vinna"

Så påverkade pandemin Italien: "Värsta tragedi vi upplevt"

Italien drabbades kanske hårdast av alla under coronapandemins inledning.
En pandemi som skakat om, men också haft en enande kraft.
- Ett land så kulturellt och historiskt delat som Italien enades plötsligt, säger Atalantasupportern Franz Barcella.

Efter covidfall - Andersson kallar in sex reserver

Efter två positiva fall av covid-19 i spelatruppen vidtar nu Sverige åtgärder. Förbundskapten Janne Andersson kallar in sex reservspelare som kommer att förbereda sig i en egen bubbla - redo att hoppa in om det behövs.

Janne Andersson kommer inte straffa Kulusevski

Förbundskapten Janne Andersson visade tydligt missnöje att med Dejan Kulusevski blivit smittad av coronaviruset i samband med några lediga dagar förra veckan. Men några bestraffningar är det inte tal om.

Anthony Elanga imponerade i U21-debuten

Anthony Elanga imponerade i U21-debuten, och gjorde mål.
Sedan byttes Manchester United-talangen ut.
- Jag tycker att det var en bra match, en bra halvlek från mig och mina grabbar, säger han till C More.

Sarah Sjöström trea i comebacken

Sarah Sjöström slutade trea i comebacken på 50 meter frisim i franska Canet. Therese Alshammar, gjorde även hon comeback, och slutade femma på samma distans.

Svenska VM-fiaskot ett faktum

Tre Kronor var pressat att vinna för att drömmen om slutspel skulle leva vidare. Men två snabba ryska mål ställde till det för Sverige som föll efter ett ordentligt straffdrama. Ett historiskt fiasko för Tre Kronor.

Möt bollkonstnären från Färöarna

När finalspelet i handboll inleds finns all anledning att hålla ett extra öga på Elias Skipagötu. 18-åringen från Färöarna är en av världens allra största talanger.

Olof Lundh och Lasse Granqvist oense om Sveriges chanser i Sevilla

Det kommer att bli varmt för svenska landslaget i morgon kan Olof Lundh konstatera som är på plats i Sevilla för att rapportera om matchen. Sverige är inte helt chanslösa menar Lundh medan Granqvist är skeptisk till Lundhs optimism. Dock är de överens om att inledningsmatchen är viktig att inte förlora.

Christian Eriksen i stabilt tillstånd: ”Otäckt att se familjens oro”

Danska stjärnan Christian Eriksen är kvar på Rigshospitalet efter kollapsen i EM. Här berättar TV4Sportens utsände reporter, Ali Reza om situationen på plats när det utfördes HLR på planen och stämningen på den Danska nationalarenan Parken. Nytt besked kring Eriksens tillstånd väntas meddelas via en presskonferens klockan 10:00, berättar Reza.