Extern länk
Början på sidans innehåll

Mandelmanns gård

Familjen Mandelmann består av Marie, Gustav och deras fyra barn. De driver den kravmärkta gården Djupadal på Österlen. Här följer vi familjen i deras arbete på gården – i allt från djurskötsel, bygge, matlagning och utflykter.Familjen Mandelmann består av Marie, Gustav och deras fyra barn. De...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Sponsorer

Hasselfors GardenSvensk hälsokost

Marie Mandelmanns smarta grönsaksförvaring

2017-03-02 • 3 min 38 sek

Knepet som gör att du har fräscha grönsaker – året om!

Gustav Mandelmann om sitt mående: Vill bara gömma mig

2 min 3 sek

Lantbrukaren och tv-personligheten Gustav Mandelmann i populära programmet Mandelmanns gård i TV4 är känd för tittarna som en person med gott humör. Han jobbar och pysslar på sin och Marie Mandelmanns gård på Österlen med allt från djur till växter och mat. Men allt är inte bara glatt på gården. Gustav Mandelmann berättar under en promenad i skogen att han under delar av året känner sig rejält nedstämd.
- På vårarna innan odlingarna drar igång, det är en ganska kämpig tid. Man känner sig så oskyddad. Det är som att någon händer då. Att man känner att man vill inte vara med riktigt, säger han i programmet. Tv-profilen beskriver det som "en jätteuppförsbacke att ta sig igenom" och att det pendlar både under dagen och under året.