Början på sidans innehåll

Här är Sveriges sommarstad 2017!

2017-06-13 • 2 min 41 sek

Grattis Kalmar – tredje gången i rad! Jämförelsesajten Reseguiden har nu avslutat sin årliga tävling om vilken stad i landet som är bästa sommarstaden. Och de som har röstat har sagt sitt och korat Kalmar till årets sommarstad. På andra plats kommer en annan småländsk pärla, se hela topplistan i klippet!
Dagen till ära ringde vi upp bloggaren och journalisten Malin Wollin som bor i Kalmar. Här ger hon några av sina bästa tips som du inte får missa om du besöker Kalmar i sommar!

Åtta av tio föräldrar swishar sin 13-åring: ”Större utmaning idag”

6 min 15 sek

Idag är det veckopengens dag och nya siffror visar att veckopengen generellt inte räknats upp i samma takt som föräldrarnas löner de senaste 10 åren och därför borde höjas. Privatekonomen Arturo Arques förklarar varför den nya så kallade ”swishkulturen” är den stora boven i sammanhanget.

Vintersäkra bilen – här är varningstecknen på däcken

5 min 30 sek

Vintern närmar sig med stormsteg och har redan, i vissa delar av landet. börjat visa sitt rätta ansikte med regn, rusk och lite snö. Att vara ute på vägarna när den nya säsongen tar över helt och hållet kräver förstås lite förberedelser. TV4:s Marcus Noterius får sig en lektion på en bilverkstad i Östersund.