Början på sidans innehåll

Bakom kulisserna: Vi utmanar deltagarna i "Så mycket bättre" 2017

2017-06-14 • 4 min 31 sek

Maria Forsblom är på Gotland för att träffa deltagarna under inspelningarna av "Så mycket bättre". Det blir kubbspel med Eric Saade och Uno Svenningsson. Gissa vem som briljerar?! Hör Eric Saade berättar om de största utmaningarna inför hans egen dag på inspelningen. "Jag är inte bra på när det blir djupt och privat". Vi får se hela säsongen i TV4 senare i höst. Övriga deltagare i år: Aino Jawo & Caroline Hjelt (Icona Pop), Kikki Danielsson, Tomas Andersson Wij, Sabina Ddumba, Anders Wendin (Moneybrother).

Vardagsskrocken lever – ”Jag spottar för säkerhets skull”

7 min 9 sek

Att inte gå under stegar och att man måste spotta tre gånger om en svart katt springer över vägen är något många fått inpräntat i sig, även om man kanske inte tror på att det kan leda till något negativt. Fredrik Skott, kulturhistoriker och folklorist, har skrivit en bok om varför vardagsskrocken lever vidare.

Bosse Bildoktor: Så lyckas du med begagnade bilköpet

5 min 31 sek

Halvledarkrisen, alltså bristen på ett visst material som mycket moderna teknikprylar använder, har lett till rekordfå nyregistrerade bilar. Däremot väljer desto fler att köpa begagnat. Men vad ska man tänka på när man köper en kärra som gått några mil? Vi går ut till parkeringen, där Steffo står med bilmedicus Bosse Andersson.