Början på sidans innehåll

Nu slipper du betala för roaming inom EU - Men det här bör du ha koll på!

2017-06-15 • 4 min 28 sek

Vi är nog många som åkt på saftiga räkningar när vi åkt utomlands och använt mobilen! Men nu är det slut med det! I alla fall när man åker till andra EU-länder och ringer därifrån. Idag införs nämligen "fri roaming" i alla EU-länder och det innebär att det kommer det kosta lika mycket att ringa och surfa om man tex åker till Frankrike och Spanien (och andra EU-länder) som här hemma. Men det finns vissa begränsningar och viktiga grejer man måste ha koll på! Camilla Brogren som är kommunikationsansvarig på Telekområdgivarna guidar oss i de nya reglerna!

Marcus: Här är Miljöpartiets taktik för att locka väljare

9 min 54 sek

Vår politiske expert Marcus Oscarsson svarar och förklarar: I dag om ett självkritiskt Miljöpartiet som håller kongress, Bill Clinton som har vårdats på intensiven i veckan och Hanif Bali som beslutat sig för att ställa upp i valet 2022 - trots att han nyss sa att han inte skulle det.

Jonas Karlsson gör succé i Rain Man - berättar om tvivlet kring att stå på scen

11 min

Skådespelaren Jonas Karlsson är just nu aktuell många gånger om - bland annat med Rain Man på Oscarsteatern och novellsamlingen Nya människor i fel ordning. Han berättar om hur det är att filma på dagarna och stå på teaterscenen på kvällarna – och om hur han då och då funderar på om det verkligen är det som han ska göra.

Agnes Wold om vaccinkritiken: ”Kan inte veta allt”

11 min

Under pandemin har Agnes Wold, professor i klinisk bakteriologi, varit en av de mest tongivande experterna. Förra sommaren skrev Wold på Twitter att man absolut inte ska ge sina barn vaccin mot covid-19 - och hon har även sagt att hon är 100 procent säker på att Folkhälsomyndigheten inte kommer att vaccinera barn. Nu svarar Wold sina kritiker som menar att hon har agerat expert inom områden där hon saknar expertkunskap.