Början på sidans innehåll

AVSLÖJANDE: Han är nya internationella stjärnan i succéserien Modus

2017-06-15 • 7 min 38 sek

Första säsongen av Modus med kriminalpsykologen Inger Johanne Vik blev en stor succé både i Sverige och internationellt 2015. Nu är casten mitt uppe i inspelningen av säsong två. Vi vet redan att Sex and the city-stjärnan Kim Cattral kommer spela amerikansk president - men idag kan vi avslöja två internationella skådespelare som kommer ha framträdande roller - Billy Campbell och.. här på plats tillsammans med huvudrollsinnehavaren Melinda Kinnaman - Greg Wise.

Patrick Ekwall: ”Adam Alsing ska vi aldrig glömma bort”

4 min 44 sek

För drygt ett och ett halvt år sedan gick radio- och tv-programledaren Adam Alsing bort. Nu har stiftelsen Adams Minne startat, för att hedra och vårda hans minne. Stiftelsen delar även ut ett pris till en person som tydligt verkar i Adams anda. Llegendariske studiomannen Henric von Zweigbergk och vännen och en av stiftelsens grundare Patrick Ekwall gästar Nyhetsmorgon för att dela ut priset till en alldeles särskild medarbetare till oss på Nyhetsmorgon.

Åtta av tio föräldrar swishar sin 13-åring: ”Större utmaning idag”

6 min 15 sek

Idag är det veckopengens dag och nya siffror visar att veckopengen generellt inte räknats upp i samma takt som föräldrarnas löner de senaste 10 åren och därför borde höjas. Privatekonomen Arturo Arques förklarar varför den nya så kallade ”swishkulturen” är den stora boven i sammanhanget.

Vintersäkra bilen – här är varningstecknen på däcken

5 min 30 sek

Vintern närmar sig med stormsteg och har redan, i vissa delar av landet. börjat visa sitt rätta ansikte med regn, rusk och lite snö. Att vara ute på vägarna när den nya säsongen tar över helt och hållet kräver förstås lite förberedelser. TV4:s Marcus Noterius får sig en lektion på en bilverkstad i Östersund.