Början på sidans innehåll

Kunglig hälsning "Så här ser Estelle och Oscar ut på midsommar"

2017-06-22 • 43 sek

Vilken ljuvlig midsommarhälsning från Svenska Kungahuset! Kolla in dom söta syskonen Prinsessan Estelle och prins Oscar på Haga slott. De nytagna bilderna är fotograferade av fotograf Erika Gerdemark för Kungahuset.se. För mer kungligt besök vår facebooksida och se fler bilder på kungabarnen.

Alla inslag från TV4:s Nyhetsmorgon med våra härliga programledare hittar ni här: http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp Glöm inte att vi från och med måndag 26 juni sänder sommartider på vardagarna: 6:43-10.00.

Vardagsskrocken lever – ”Jag spottar för säkerhets skull”

7 min 9 sek

Att inte gå under stegar och att man måste spotta tre gånger om en svart katt springer över vägen är något många fått inpräntat i sig, även om man kanske inte tror på att det kan leda till något negativt. Fredrik Skott, kulturhistoriker och folklorist, har skrivit en bok om varför vardagsskrocken lever vidare.

Bosse Bildoktor: Så lyckas du med begagnade bilköpet

5 min 31 sek

Halvledarkrisen, alltså bristen på ett visst material som mycket moderna teknikprylar använder, har lett till rekordfå nyregistrerade bilar. Däremot väljer desto fler att köpa begagnat. Men vad ska man tänka på när man köper en kärra som gått några mil? Vi går ut till parkeringen, där Steffo står med bilmedicus Bosse Andersson.