Början på sidans innehåll

MMA-fightern möter boxaren - vem vinner världens dyraste match?

2017-08-25 • 3 min 56 sek

Den absolut största sportsnackisen just nu är superfajten mellan den obesegrade boxningsstjärnan Floyd Mayweather och regerande UFC-mästaren i lättvikt, Conor McGregor, som går av stapeln i Las Vegas imorgon. Det är världens dyraste match och intresset är enormt. Vi har med oss MMA-fightern Simon Sköld i studion som kommenterar de båda bjässarnas chanser.

Pappa och dotter Sarri spelar i Lassemajas detektivbyrå: ”Jättekul”

7 min 56 sek

I dag har den andra säsongen av serien om Lasse-Majas detektivbyrå premiär på CMore. Vi får återigen följa detektiverna Lasse och Maja som hjälper polismästaren att lösa mysterier i den lilla staden Valleby. Det är Ellen Sarri Littorin som spelar Maja – och hennes pappa Olle Sarri har också en roll i den här säsongen. De berättar om hur det är att skådespela mot varandra och vad vi kan förvänta oss av den nya säsongen!

Afghanistan: Fattiga familjer tvingas sälja sina döttrar

8 min 18 sek

Situationen för befolkningen i Afghanistan blir allt mer akut, och efter talibanernas intåg är det kvinnor som är särskilt utsatta. TV4 Nyheternas mellanösternkorrespondent Terese Cristiansson har nyligen besökt ett flyktingläger i staden Herat. Där är fattigdomen så pass allvarlig att familjer tvingas sälja sina döttrar. Terese Cristiansson har även träffat Sotodah kämpar för flickors rättigheter.