Början på sidans innehåll

EU-ministern: "Det ser inte alls bra ut i Brexit-förhandlingarna"

2017-09-01 • 6 min 18 sek

Förhandlingarna kring Storbritanniens utträde ur EU är i full gång. I går tog den tredje förhandlingsrundan slut, men parterna står fortfarande långt ifrån varandra i viktiga frågor. Oron är nu stor över att tidsplanen redan börjat falla samman. EU-minister Ann Linde (S) säger att man inte nått några framsteg.

Så gör du Sofia Woods härliga adventsmums

9 min 1 sek

Vi har två adventsljus kvar att tända i år och det är ett firande som tarvar lite extra gott att äta! Men kanske klassikern pepparkaka och mögelost känns lite trött, så vi har tagit hit Sofia Wood för att pigga upp firandet lite!

Därför kan dåliga chefer göra dig deprimerad

7 min 20 sek

Dåligt ledarskap och psykisk ohälsa hos medarbetarna har ett tydligt samband. På en arbetsplats där personalen inte får uppskattning för sitt slit ökar risken för depression och utbrändhet med 300 procent, enligt en studie som publicerats i British Medical Journal. Dessutom visar nya siffror från Saco att sjukskrivningarna ökar - å värst drabbade är kvinnor inom vård, skola och omsorg. David Waskuri är legitimerad psykolog och har fördjupat sig i det här ämnet.