Här avgår SD-kvinnan i direktsändning efter hoten: "Jag orkar inte mer"

Kalla fakta har granskat Sverigedemokraterna - partiet som säger sig vilja ta krafttag mot brottslighet och lyfter frågan om sexuella övergrepp och ekonomisk brottslighet som argument mot invandring. Nu avslöjar flera inom SD att de utsatts för trakasserier och hot och blivit tillsagda att hålla tyst när de lyft sexuella trakaserier och ekonomisk förskingring inom partiet. Här berättar Maddelen Larsson, Sverigedemokrat och kommunpolitiker Falköping att hoten från partikollegorna gått så långt att hon väljer att avgå. Kalla faktas reporter Sara Recabarren berättar mer om avslöjandet och Expressens David Bas har granskat SD under många år och menar att det finns en tysthetskultur inom SD.

Livet på landet – Maria testar drängen

Vi fortsätter följa familjen Leesments liv på landet och idag lär de Maria hur bondens väg från jord till bord går till. De pratar även om vad familjen ska göra på sin relativt korta semester.

Bakom kulisserna på inspelningen av Så mycket bättre

Inspelningen av årets "Så mycket bättre" har precis avslutats i Burgsvik på Gotland. Stjärnor som Peter Jöback, Melissa Horn, Thomas Stenström och Maxida Märak är bara några av årets artister som ska tolka varandras musik. Vår reporter Carolin Björnerhag var där för att ta pulsen på årets artister och se vilken plats de egentligen tar i gänget.

Eva Hamilton om misstroendeomröstningen: ”Det här göder politikerförakt”

Eva Hamilton tror att misstroendeomröstningen mot regeringen riskerar att göda politikerförakt hos den breda allmänheten när nyhetspanelen diskuterar om att riksdagen ska rösta om att väcka en misstroendeförklaring mot regeringen Löfven. Nyhetspanalen består av Dick Erixon, chefredaktör Samtiden, Eva Hamilton, fd vd SVT och Rossana Dinamarca, krönikör ETC Göteborg.