"Nazisterna har bestämt sig för att synas"

Under lördagsen demonstrerar nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen i Göteborg. Det här kan bli deras största demonstration någonsin och den har väckt oro och upprördhet – men Anna-Lena Lodenius, expert på våldsbejakande extremism, tror inte att den här positioneringen beror på en större helhet i världen med så kallad alternativhöger.

Så hanterar du ditt barns pubertet

Puberteten kan vara en prövande och jobbig period - främst för barnet eller tonåringen men även för föräldrarna. Hur hanterar man den här fasen hos sitt barn utan att vara respektlös och pinsam? Psykologen Martin Forster svarar.

Duplantis om succén: ”2020 var ett bra år för mig”

Armand Duplantis slår världsrekord efter världsrekord och igår tog han hem inte mindre än fyra priser på idrottsgalan. Även hans mamma Helena Duplantis, som tränar sonen, tog hem priset "årets ledare". Tillsammans gästar de Nyhetsmorgon och pratar om deras relation, succéåret 2020 och om en potentiell framtida karriär.

Miljontals amerikaner tror på valfusk: "En väl förberedd lögn"

Trots att republikanerna och Trump förlorat såväl i senaten som presidentskapet matar Donald Trump befolkningen med lögnen att det är valfusk och miljontals amerikaner tror på honom. Åsa Wikforss, professor i teoretisk filosofi förklarar hur det kan komma sig.

Rysslandskorrespondenten: "Den demokratiska utvecklingen går at fel håll"

Johanna Melén är Rysslandskorrespondent på Sveriges Radio och kom till Ryssland för första gången på nittiotalet, samtidigt som Putin utsågs till landets premiärminister. Sedan dess har han suttit vid makten i 20 år, en period som kantats av konflikter, militär upptrappning och isolering från väst. Dessutom har gripandet av regimkritikern Navalnyj fått stor uppmärksamhet på senaste tiden. Johanna är aktuell med boken "Mina ryska vänner" som är en redogörelse av Putins tid vid makten, och av hennes egen tid i landet.