Extern länk
Början på sidans innehåll

Nyhetsmorgon

Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussion...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Skattesmitningen: "Vi hade haft råd med 100 000 sjuksköterskor om alla betalade skatt"

2017-11-07 • 5 min 5 sek

Svenskt Näringslivs ordförande Leif Östling, U2-sångaren och människorättsaktivisten Bono, drottning Elizabeth II, drottning Noor av Jordanien, Skådepelaren Kiera Knightley, artisten Madonna. Det är bara ett axplock av kända personligheter som valt att placera tillgångar via slutna lågskattemiljöer och som nu avslöjats i Paradisläckan. Det behöver inte vara brottsligt, men väcker frågor om vad som är lagligt och vad som är omoraliskt?
Vi har med oss vår ekonomikommentator Jens B Nordström för att svara på det här.

Så får du tillbaka lukt- och smaksinnet: ”Jag tränar dagarna i ända”

8 min 45 sek

”För mig har det funkat att äta det jag gillar” säger kocken Tea Malmegård, som tappade lukt- och smaksinnet efter en covidinfektion i mars 2020. Förödande i ett sådant yrke, kan man tycka, men hon har jobbat hårt för att hitta tillbaka till matglädjen – och det har gett resultat. Charlotte Cervin-Hoberg, biomedicinsk analytiker vid Skånes universitetssjukhus, berättar hur man kan träna upp lukt- och smaksinnet igen.