Extern länk
Början på sidans innehåll

Nyhetsmorgon

Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussion...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

”De har förmodligen kylan emot sig"

2017-11-21 • 9 min 11 sek

Sökandet efter den försvunna argentinska ubåten fortsätter och nu deltar 13 fartyg, sex flygplan och fyra fjärrstyrda undervattensfarkoster i sökinsatsen. Det finns även personal som är specialtränade för att rädda människor ur ubåtar på plats. Det är den största operationen i Argentina på 30 år och man säger att man ska fortsätta söka till man hittar ubåten. Lasse Schmidt Westrén, ubåtsexpert, medverkar.

Så får du tillbaka lukt- och smaksinnet: ”Jag tränar dagarna i ända”

8 min 45 sek

”För mig har det funkat att äta det jag gillar” säger kocken Tea Malmegård, som tappade lukt- och smaksinnet efter en covidinfektion i mars 2020. Förödande i ett sådant yrke, kan man tycka, men hon har jobbat hårt för att hitta tillbaka till matglädjen – och det har gett resultat. Charlotte Cervin-Hoberg, biomedicinsk analytiker vid Skånes universitetssjukhus, berättar hur man kan träna upp lukt- och smaksinnet igen.