Bengt Magnusson: "Vi trodde in i det sista att Johannes Brost skulle kunna vara med"

I kväll är det dags för en av årets viktigaste gala,"Tillsammans mot cancer". Denna gala är lite speciell då vi alla möttes av de tragiska beskedet att den folkkäre skådespelaren Johannes Brost gått bort i just cancer i slutet av förra veckan. Kvällens värdpar Tilde och Bengt berättar om vad de känner ni inför kvällen.

Gripandet av Navalnyj "Förskräckelse att ryska ledningen gör så här"

Johanna Melén är Rysslandskorrespondent på Sveriges Radio och kom till Ryssland för första gången på nittiotalet, samtidigt som Putin utsågs till landets premiärminister. Sedan dess har han suttit vid makten i 20 år, en period som kantats av konflikter, militär upptrappning och isolering från väst. Senaste månaderna har gripandet av regimkritikern Akeksej Navalnyj fått stor uppmärksamhet. Johanna kommenterar ryska myndigheters hantering av situationen. Hennes bok "Mina ryska vänner" är en redogörelse av Putins tid vid makten och hennes egen tid i landet.

Så hanterar du ditt barns pubertet

Puberteten kan vara en prövande och jobbig period - främst för barnet eller tonåringen men även för föräldrarna. Hur hanterar man den här fasen hos sitt barn utan att vara respektlös och pinsam? Psykologen Martin Forster svarar.