Början på sidans innehåll

Det stora tårtslaget

Åtta deltagare som alla har ett brinnande intresse för tårtdesign tävlar mot varandra i olika utmaningar för att visa upp sina färdigheter. De skapar tårtor utifrån olika teman och ställs inför tekniska utmaningar inom tårtdekoration.

Åtta deltagare som alla har ett brinnande intresse för tårtdesign tävlar mot varandra i olika utmaningar för att visa upp sina färdigheter. De skapar tårtor utifrån olika teman och ställs inför tekniska utmaningar inom tårtdekoration.

Alice i Underlandet - som tårta!

2018-02-28 • 33 sek

Jennie Lindberg gör en tårta inspirerad av Tim Burtons Alice i Underlandet.

Sydneys operahus som tårta!

1 min 1 sek

Temat är byggnader och deltagaren Jennie Lindberg gör en tårta som inspirerats av operahuset i Sydney.

Pumpa-tårta med varmkorv och ett slott

1 min 17 sek

Tårtkonstnärerna får i uppdrag att göra barnens drömtårtor. Ann Hansson ombeds göra en tårta med pumpa, varmkorv och ett slott. Plus att den ska vara läskig.

Pumpa för sötsugna

36 sek

Deltagaren Kent Krogseng gör en tårta i form av tre mäktiga pumpor med fyllning av butterscotch-kräm, rostade pecannötter och en touch av pepparkaka.

Är det här en tårta?

44 sek

Temat är "mat" i Det stora tårtslaget och deltagaren Jennie Lindberg ger sig på en fisktallrik. Resultatet får domarna att häpna.

Tårta för spelnörden!

1 min 35 sek

Deltagarna Ann Hansson och Majda Ivanovska gör en maffig Casino-tårta får mycket beröm av juryn.

Bröllopstema i säsongsstarten

58 sek

Denna säsong börjar man med tårtornas Rolls-Royce: bröllopstårtor. Vem lyckas bäst och vem tvingas lämna programmet?

Trailer Det stora tårtslaget 2018

30 sek

Det är återigen dags att imponeras av makalösa tårtor när den tredje säsongen av Det stora tårtslaget drar igång den 25 januari i Sjuan.

Här är deltagarna i Det stora tårtslaget 2018

Flygplan som smakar hallon, en dalahäst i sockerpasta och en fisk av maräng - det är återigen dags att imponeras av makalösa tårtor när den tredje säsongen av Det stora tårtslaget drar igång. Åtta tårtkonstnärer står redo att under tidspress skapa sockerstinn magi i rutan. Programledare är Marie Serneholt.

WOW vilken maffig bröllopstårta!

1 min 7 sek

Finalisten Bjørn-Ali gör en enorm bröllopstårta med fyra våningar efter entreprenören Kenzas önskmemål. Ska han gå hela vägen?

Kenza bedömer bröllopstårtor i finalen

1 min 9 sek

Entreprenören Kenza Zouiten ska snart gifta sig och därför får finalisterna i Det stora tårtslaget i uppdrag att göra en bröllopstårta efter hennes önskemål. Vem lyckas bäst och tar hem vinsten?