Början på sidans innehåll

Presidentval i Ryssland – "Putin angelägen att behålla kontrollen över områden i närheten"

2018-03-17 • 4 min 19 sek

Valet i Ryssland närmar sig med stormsteg och på söndag är det dags för ryssarna att rösta för vem de tycker ska styra landet de närmaste sex åren. Mycket tyder ju på att Vladimir Putin får sitta kvar som president, men frågan är ju vad han ska göra med sin sista år vid makten. TV4:s korrespondent Stefan Borg, rapporterar.

Så gör du Sofia Woods härliga adventsmums

9 min 1 sek

Vi har två adventsljus kvar att tända i år och det är ett firande som tarvar lite extra gott att äta! Men kanske klassikern pepparkaka och mögelost känns lite trött, så vi har tagit hit Sofia Wood för att pigga upp firandet lite!

Därför kan dåliga chefer göra dig deprimerad

7 min 20 sek

Dåligt ledarskap och psykisk ohälsa hos medarbetarna har ett tydligt samband. På en arbetsplats där personalen inte får uppskattning för sitt slit ökar risken för depression och utbrändhet med 300 procent, enligt en studie som publicerats i British Medical Journal. Dessutom visar nya siffror från Saco att sjukskrivningarna ökar - å värst drabbade är kvinnor inom vård, skola och omsorg. David Waskuri är legitimerad psykolog och har fördjupat sig i det här ämnet.